De Graafschap wint voor publiek in Nijmegen van NEC

De Graafschap wint voor publiek in Nijmegen van NEC

21 februari 2021 Uit Door Sportredactie

NIJMEGEN – De Graafschap heeft in Nijmegen gewonnen van NEC. Voor enkele honderden toeschouwers wonnen de Superboeren met 2-1. Het was voor het eerst sinds lange tijd dat er weer voetbalfan op de tribunes plaats mochten nemen. Het betrof een test met publiek op de tribunes om de invloeden van publiek bij wedstrijden in kaart te brengen.

Stand van zaken

Door de overwinning in Nijmegen rukt De Graafschap op naar de tweede plaats in de eerste divisie. Wel heeft de nummer drie, Almere City nog één wedstrijd minder gespeeld.

NEC blijft met 41 punten op de zesde plaats hangen.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!