De Jong aan de leiding na eerste dag EK Allround schaatsen

De Jong aan de leiding na eerste dag EK Allround schaatsen

16 januari 2021 Uit Door Sportredactie

De Jong aan de leiding na eerste dag EK Allround schaatsen

HEERENVEEN – Antoinette de Jong gaat na de eerste dag van de Europese Kampioenschappen Allround schaatsen in Heerenveen aan de leiding. De Jumbo-Visma schaatsster heeft op de 1.500 meter 0.79 voorsprong op Irene Schouten. De Russische Natalia Voronina staat op 1.28 derde.

Irene Schouten wint 3.000 meter

Antoinette de Jong wist op de eerste dag geen ritzege te boeken. Ze finishte zowel op de 500 als de 3.000 meter als derde. Op de 500 meter ging de ritzege naar de Poolse Karolina Bosiek (38.68). De Russische Elizaveta Golubeva was in 38.84 tweede en De Jong met 38.89 derde.

De ritwinst op de 3.000 meter ging naar Irene Schouten. Schouten zette een mooie rit neer op het ijs van Thialf en finishte in 3:57,95. De Russische Natalia Voronina pakte in 3:58,62 het zilver. Antoinette de Jonge liet 4:02.19 noteren.

Zondag rijden de vrouwen de laatste twee afstanden, 1.500 en 5.000 meter.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!