Site icon Sport in Groningen

De Jong met baanrecord op 3.000 meter naar WK afstanden

– Schaatsen –

De Jong met baanrecord op 3.000 meter naar WK afstanden

HEERENVEEN – Antoinette de Jong heeft zich zondagmiddag met een baanrecord op de drie kilometer geplaatst voor de Internationale wedstrijden en de WK afstanden. De Jong reed met 1.57,32 het uit 2013 daterende record van Ireen Wüst (3.58,68) uit de boeken.

WK afstanden en EK Allround

Naast de supertijd van Antoinette de Jong hebben Irene Schouten (3.57,87) en Joy Beune (3.59,89) zich eveneens weten te plaatsen voor de WK afstanden.

Kok razendsnel op 500 meter

Femke Kok zette op de 500 meter een razend snelle tijd neer Kok liet 37.08 noteren en was hiermee slechts 0,02 seconden langzamer dan het Nationaal record van Thijsje Oenema die sinds 2013 in de boeken staat. Naast Kok plaatsten ook Jutta Leerdam en Suzanne Schulting zich voor de WK afstanden.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Exit mobile version