De Jong, Wüst en Wijfje pakken WK-tickets

De Jong, Wüst en Wijfje pakken WK-tickets

26 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Schaatsen –

De Jong, Wüst en Wijfje pakken WK-tickets

HEERENVEEN – Antoinette de Jong heeft zich als snelste schaatsster geplaatst voor de WK afstanden. De Jong was in Thialf met 1.54,27 verreweg de snelste op de 1.500 meter. Ireen Wüst was met 1.54,98 de nummer twee in Heerenveen. Het derde ticket ging naar Melissa Wijfje. Wijfje moest in een rechtstreeks gevecht met Wüst de meerdere erkennen (1.55,37).

Ook tickets voor Schouten en Ter Mors

Irene Schouten en Jorien ter Mors eindigden als respectievelijk vierde en vijfde. Beide vrouwen hebben zich derhalve geplaatst voor een wereldbekerticket op de 1.500 meter.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...