Deignan wint eindsprint La Course, Vos tweede

Deignan wint eindsprint La Course, Vos tweede

29 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Vos komt centimeters te kort

Deignan wint eindsprint La Course, Vos tweede

NICE – De Britse wielrenster Elizabeth Deignan heeft voor het eerst in haar carrière La Course gewonnen. Na 95 kilometer koersen in en rondom Nice was Deignan in de eindsprint net iets sneller dan Marianne Vos. De tweevoudig winnares werd met slechts enkele centimeters geklopt.

Start Tour de France

Vanmiddag gaat om 14.00 uur in Nice de 107e editie van de Tour de France 2020 van start. Wil je niets missen van de Tour van 2020? Lees dan dagelijks ons Tour de France verslag!

Sociale media en gratis live stream

De Tour de France is live te volgen via de livestreamtwitter of bijvoorbeeld facebook. Ook kan je even een kijkje nemen op onderstaande stream pagina’s.

Livestream Tour de France
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!