Demare pakt zijn vierde etappezegge in Giro

Demare pakt zijn vierde etappezegge in Giro

14 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Leiderstrui blijft in bezit van Almeide –

Demare pakt zijn vierde etappezegge in Giro

RIMINI – Arnaud Demare heeft zijn vierde etappezege in de Giro weten binnen te halen. De Fransman won de sprint in Rimini van Peter Sagan en Hodeg Alvaro.

Klassement

Wilco Kelderman finishte als zestiende. De roze leiderstrui blijft om de schouders van Joao Almeida. Kelderman blijft als tweede volgen op 34 seconden. Pello Bilbao staat op 43 seconden derde.

Donderdag fietsen de renners in etappe 12 van Cesenatico naar Cesenatico. De afstand is dan 204 km.

Demare pakt zijn vierde etappezegge in Giro

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter