Demare wint vierde etappe in Giro d’Italia

Demare wint vierde etappe in Giro d’Italia

6 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Demare klopt Sagan en Ballerini in eindsprint –

Demare wint vierde etappe in Giro d’Italia

VILLAFRANCA TIRRENA – Arnaud Demare heeft dinsdagmiddag de vierde etappe in de Giro d’Italia op zijn naam geschreven. Demare was na een etappe over 140 kilometer van Catania naar Villafranca Tirrena te sterk in de massasprint. Peter Sagan eindigde als tweede en Davide Ballerini als derde.

Geen tijdverlies Nederlanders

Wilco Kelderman en Steven Kruijswijk finishten vandaag in het peloton en liepen geen tijdverlies op. Kelderman blijft vierde in het algemeen klassement. Kruijswijk volgt als tiende. Woensdag wacht de renners een zware etappe met een lengte van 225 kilometer. De renners moeten dan 4.700 hoogtemeters overbruggen.

Almeida blijft in roze

João Almeida troefde in de bonificatiesprint op 25 km van de finish Jonathan Caicedo af en stelde zo zijn roze trui veilig.

Gratis Livestream!

Demare wint vierde etappe in Giro d’Italia
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...