Demare wint zesde etappe in de Giro d’Italia

Demare wint zesde etappe in de Giro d’Italia

8 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Massasprint voor Arnaud Demare –

Demare wint zesde etappe in de Giro d’Italia

MATERA – Arnaud Demare heeft donderdagmiddag de zesde etappe in de Giro d’Italia gewonnen. De zesde etappe ging over 188 kilometer heuvelachtig terrein van Castrovillari naar Matera. Voor de Fransman betekende het zijn tweede etappezege in de Giro.

Troostprijzen voor Matthews en Felline

De twee troostprijzen waren voor Michael Matthews en Fabio Felline. Peter Sagan kwam niet verder dan een achtste plaats.

Klassement

Klassementsleider Joao Almeida kwam in de zesde etappe ten val, maar de schade viel mee. Hij blijft dus leider met 0.43 voorsprong op Pello Bilbao en 0.48 voorsprong op Wilco Kelderman. Steven Kruijswijk staat achtste op 1.21 van Almeida.

Gratis Livestream!

Demare wint zesde etappe in de Giro d’Italia
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...