Denise Betsema wint Scheldecross

Denise Betsema wint Scheldecross

12 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Opnieuw Nederlands podium –

Denise Betsema wint Scheldecross

VELDRIJDEN – Denise Betsema heeft de Scheldecross gewonnen. De veldrijdster bleef Lucinda Brand en Annemarie Worst in Antwerpen voor.

Bekopen

Het eerste initiatief in de veldrit kwam van Lucinda Brand. Brand ging voortvarend van start en fietste weg van een kopgroep met daarin Alvardo, Wost en Betsema. Brand moest haar snelle ontsnapping later bekopen en viel terug in de groep. Betsema nam uiteindelijk in de finale afstand op de rest van de groep en finishte voor Brand als eerste. Annemarie Worst wist te volgen en greep de derde Nederlandse podiumplek. Alvarado viel nadat de een stuk draad in haar wiel kreeg terug en wist dit niet meer goed te maken.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter