Depay voor 25 miljoen naar FC Barcelona

Depay voor 25 miljoen naar FC Barcelona

15 september 2020 0 Door Sportredactie

Overstap van Lyon naar Barca een feit

Depay voor 25 miljoen naar FC Barcelona

BARCELONA – Memphis Depay (26) speelt het komende seizoen voor FC Barcelona. De Telegraaf meldt vanmorgen dat de spits van Olympique Lyon naar de Spaanse topclub getransfereerd zal gaan worden.

Extra bonus

Met de transfer is een vast bedrag van 25 miljoen euro gemoeid. Na dit seizoen maakt Barcelona nog eens vijf miljoen euro over naar Frankrijk en ook is er een bonus van twee miljoen afgesproken, weet de krant. Barcelona hoopt de transfer van Memphis later deze week aan te kondigen. Kort na de presentatie van Koeman werd Memphis in verband gebracht met Barcelona. De ex-bondscoach van Oranje wilde hem graag hebben.

Contract

Memphis had bij Lyon nog een contract voor één seizoen. De Franse club wilde dolgraag door met zijn steraanvaller, die zijn toekomst zelf anders zag. De Telegraaf schrijft dat Memphis zich in Barcelona wil revancheren voor zijn mislukte periode bij Manchester United. Hij maakte indruk bij PSV, maar in Engeland kwam het er niet uit. Hij werd veelal in verband gebracht met randzaken en de prestaties op het veld bleven uit.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter