Derby van het noorden in balans

Derby van het noorden in balans

21 februari 2021 Uit Door Sportredactie

HEERENVEEN – De derby van het Noorden tussen SC Heerenveen en FC Groningen is zoals vaak geëindigd in een gelijk spel. In het Abe Lenstra stadion in Heerenveen wiste beide ploegen eenmaal te scoren.

In balans

Een verdiende puntendeling in Heerenveen. Het eerste deel van deze derby was de Friese ploeg de bovenliggende partij. Het tweede deel waren de papieren omgedraaid en waren de Groningers beter. Met wee goal in een matige partij voetbal dus een terechte uitslag.

De doelpunten werden gescoord door Siem de Jong (43) en Tomas Suslov (82).

FC Groningen komt door de puntendeling op 38 punten en staat hiermee 6e in de eredivisie. SC Heerenveen staat met 30 punten 10e.

RKC Waalwijk wint thuisduel

Gelijktijdig met het duel tussen Heerenveen en Groningen ontving RKC Waalwijk de ploeg van Heracles uit Almelo. De Waalwijkers wisten het thuisduel met 3-0 te winnen.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!