Derde Giro etappezege voor Demare

Derde Giro etappezege voor Demare

9 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Demare is Sagan opnieuw te snel af –

Derde Giro etappezege voor Demare

BRINDISI – De zevende etappe in de Giro ‘d Italia van Matera naar Brindisi over een afstand van 143 kilometer is gewonnen door Arnaud Demare. Het is de derde etappezege voor Demare in de Giro. De Fransman was in de massasprint Peter Sagan en Michael Matthews te snel af.

Klassement

In het algemeen klassement blijft Joao Almeida de roze trui dragen. Almeida heeft 43 seconden voorsprong op Pello Armentia en 48 seconden op de Nederlander Wilco Kelderman. Steven Kruijswijk staat met 1 minuut en 21 seconden achterstand op Almeida op de achtste plaats.

Zaterdag rijden de renners in de achtste etappe van Giovinazzo naar Vieste. De etappe is 200 kilometer lang.

Derde Giro etappezege voor Demare

Gratis Livestream!

Derde Giro etappezege voor Demare
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...