Derde remise op rij voor PEC Zwolle

Derde remise op rij voor PEC Zwolle

6 februari 2021 Uit Door Sportredactie

ZWOLLE – PEC Zwolle heeft voor de derde keer op rij gelijk gespeeld. In Zwolle eindigde het duel tegen RKC Waalwijk in 1-1. Het was voor de ploeg uit Zwolle de derde achtereenvolgende remise.

RKC op voorsprong

RKC Waalwijk nam het voortouw in Zwolle. Na tien wedstrijden zonder overwinning wilde de ploeg uit Waalwijk in Zwolle een overwinning pakken. Het was Touba die zijn ploeg dan ook al na 4 minuten op voorsprong wist te zetten.

In een gelijk opgaande strijd wist PEC pas in de 72e minuut de stand via weer gelijk te trekken. Saymak was verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Hiermee stond ook direct de eindstand op het scorebord.

PEC Zwolle komt na de puntendeling op 23 punten en staat hiermee 13e. RKC is met 16 punten 15e.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!