Deyovaisio Zeefuik vertrekt naar Hertha BSC

5 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]
Deyovaisio Zeefuik vertrekt naar Hertha BSC

GRONINGEN – Na een lange periode van getouwtrek en onzekerheid is het toch gelukt, Deyovaisio Zeefuik vertrekt naar Hertha BSC.

Transfersom van vier miljoen

FC Groningen heeft een akkoord bereikt met de club uit Berlijn die uitkomt in de Bundesliga. De 22- jarige Zeefuik is verkocht voor een transfersom van zo’n vier miljoen euro en een flinke doodverkooppercentage.

Vervanger voor Zeefuik

Ondanks de niet al te rooskleurige financiële situatie van de Trots van het Noorden is als vervanger van Deyovaisio Zeefuik is Damil Dankerlui aangetrokken. Dankerlui zal naar verwachting de plek van Zeefuik gaan invullen.

Publiekslieveling

Zeefuik speelde 69 eredivisieduels en was de publiekslieveling van de FC Groningen supporters. Tijdens zijn verblijf bij FC Groningen scoorde hij één keer.

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter