Deze week uitspraak in zaak Verweij, N’tab en Mulder

De Geschillencommissie van de KNSB doet later deze week uitspraak in de beroepszaak die werd aangespannen door Koen Verweij, Dai Dai N’tab en Ronald Mulder, allen schaatsers van Team Reggeborgh.

Verweij en N’tab proberen via deze weg alsnog kans te maken op een startbewijs voor de ISU WK Afstanden in Salt Lake City, op respectievelijk de 1500 en 1000 meter. Mulder vraagt om een ticket op de 500 meter voor de ISU World Cup in Calgary.

Zij vechten hiermee recente beslissingen van de Selectiecommissie Langebaan van de KNSB aan. Die verstrekte Kjeld Nuis (vanwege ziekte afwezig bij de KPN NK Afstanden) een aanwijsplaats voor de ISU WK Afstanden op zowel de 1000 als 1500 meter. Ronald Mulder (die materiaalpech had bij de KPN NK Afstanden) kreeg geen aanwijsplaats voor Calgary.

De Geschillencommissie nam vandaag ruim twee uur de tijd voor de behandeling van de zaak. Wanneer de uitspraak volgt is niet bekend, maar dat zal ‘zo snel mogelijk’ gebeuren.

Sportredactie

Next Post

Ook NK op VAM-berg voor scholen

di jan 14 , 2020
Op vrijdag 19 juni staat er op de VAM-berg in Wijster het NK voor scholen op het programma. Team Jumbo-Visma Academy organiseert het evenement. Dit is de Col Du VAM Het doel van de Academy is om meer jongeren op de fiets te krijgen. De Nederlandse titelstrijd bestaat uit een […]
Col du VAM (foto flickr)

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: