Dick Advocaat vertrekt na dit seizoen bij Feyenoord

1 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Advocaat; ‘Het is mooi geweest’ –

Dick Advocaat vertrekt na dit seizoen bij Feyenoord

ROTTERDAM – Dick Advocaat stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van Feyenoord. Dat hebben de club en de trainer vandaag bekend gemaakt.

Het is mooi geweest

Sinds de aanstelling van de 73-jarige Advocaat in oktober 2019 werd onder diens leiding nog geen wedstrijd in de eredivisie verloren. Feyenoord is al 24 wedstrijden op rij ongeslagen.

“We kunnen er nog een mooi seizoen van  maken maar daarna is het mooi geweest.  Ik weet dat ik het eerder heb gezegd, maar deze keer mogen jullie me eraan  houden: de komende maanden zijn echt mijn laatste als clubtrainer”, aldus Advocaat op de site van Feyenoord.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...