Diego Ulissi wint tweede etappe Giro

Diego Ulissi wint tweede etappe Giro

4 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Ganna behoudt roze trui –

Diego Ulissi wint tweede etappe Giro

GIRO D’ITALIA – De Italiaan Diego Ulissi heeft de tweede etappe in de Giro d’Italia gewonnen. Ulissi klopte in de sprint de Slowaak Peter Sagan.

Filippo Ganna

De Italiaan Ulissi, die rijdt voor UAE Team Emirates, hield in een sprint de Slowaak Peter Sagan en de Deen Mikkel Frølich Honoré net achter zich. Kort achter het drietal won de Australiër Michael Matthews de sprint van het peloton.

De Italiaan Filippo Ganna behoudt de roze leiderstrui. Maandag volgt een bergrit met aankomst op de flanken van de Etna.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...