Dit jaar geen ijsvloer meer in Noordlaren

Dit jaar geen ijsvloer meer in Noordlaren

20 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– IJsbaan blijft gesloten –

Dit jaar geen ijsvloer meer in Noordlaren

NOORDLAREN – IJsclub Hondsrug in Noordlaren gaat dit jaar geen ijsvloer meer prepareren. Schaatsliefhebbers moeten bij een eventuele winter wachten tot na de jaarwisseling voordat de club bezig gaat met het het neerleggen van een ijsvloer.

Coronaperikelen

Het niet prepareren van de baan heeft alles te maken met de coronaperikelen. ‘We maken geen ijsvloer voor 1 januari’, laat voorzitter Jan Geert Veldman weten aan RTV Noord. De club uit het Groningse Noordlaren wacht verdere informatie van schaatsbond KNSB af.

Mocht er een versoepeling komen en er geschaatst kunnen worden dan is de kans groot dat dit zonder publiek plaats zal gaan vinden.

Geen contributie

De ijsvereniging maakte tevens bekend dat de leden dit jaar geen contributie hoeven te betalen.

Gratis Livestream!

Dit jaar geen ijsvloer meer in Noordlaren
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...