Donar boekt uitzege op concurrent Landstede

Donar boekt uitzege op concurrent Landstede
Donar boekt uitzege op concurrent Landstede

ZWOLLE – De basketballers van Donar hebben zondag in Zwolle de topper tegen Landstede Hammers met grote overmacht weten te winnen: 69-98.

Door de overwinning op Landstede staan de Groninger basketballers voorlopig op gelijke hoogte met de Zwollenaren. De ploeg van coach Erik Braal heeft nu evenveel punten als Landstede: 24 uit 15 duels. Echter heeft Landstede heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Dinsdagavond speelt Donar het eerste duel in de kwartfinale van het bekertoernooi. Dan is Feyenoord te gast in Groningen. Donderdag is de return in Rotterdam.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Waterpolosters denderen na Israël ook over Duitsland heen

ma jan 13 , 2020
BUDAPEST – De Nederlandse waterpolosters hebben ook hun tweede wedstrijd bij de EK in Boedapest gewonnen. De heersend Europees Kampioen legde maandagochtend Duitsland met 23-3 over de knie. Zondagmiddag won Nederland ook al met 22-3 van Israël en gaat met dit resultaat ruimschoots aan de leiding in de poule. Woensdag […]
Waterpolo livestream: Nederland – Rusland

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: