Dordrecht verliest op eigen veld van Jong PSV

Dordrecht verliest op eigen veld van Jong PSV

11 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Dordrecht verliest op eigen veld van Jong PSV

DORDRECHT – Het is FC Dordrecht niet gelukt om thuis te winnen van Jong PSV. De ploeg van trainer Cláudio Braga moest op eigen terrein een 2-3 nederlaag incasseren tegen Jong PSV.

Scorend vermogen

FC Dordrecht opende de score maandagavond nog wel in het eigen Riwal Hoogwerkers Stadion maar uiteindelijk bleek de ploeg uit Eindhoven over een net iets beter scorend vermogen te beschikken. Zo gingen de ploegen de kleed kamers in met een 1-1 ruststand.

Jong PSV besliste het duel vervolgens in het tweede deel van de wedstrijd binnen twee minuten. Zo nam de ploeg in de 68e minuut een 1-2 voorsprong en lag de 1-3 er binnen het minuut ook in. FC Dordrecht probeerde nog wel het tij te keren maar kwam niet verder dan 2-3.

FC Dordrecht staat na maandag op doelsaldo laatste in de eerste divisie. Jong PSV staat 16e en kan het vizier op Excelsior richten die met 20 punten net boven de Eindhovenaren staat.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!