Dost verruilt Frankfurt voor Club Brugge

Dost verruilt Frankfurt voor Club Brugge

25 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Voetbal –

Dost verruilt Frankfurt voor Club Brugge

BRUGGE – Bas Dost zet zijn voetbalcarrière voort in België. De 31-jarige spits van Eintracht Frankfurt verruilt de Duitse club voor de Belgische Club Brugge. Dost gaat een contract aan voor anderhalf jaar. Met de overgang is naar verluidt een bedrag van vier miljoen euro gemoeid.

Vormer en Lang

Bij de koploper in de Belgische Eerste Klasse wordt Dost ploeggenoot van Ruud Vormer en Noa Lang.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter