Dowsett wint achtste etappe in de Giro

Dowsett wint achtste etappe in de Giro

10 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Dowsett sterkste van kopgroep  –

Dowsett wint achtste etappe in de Giro

VIESTE – Alex Dowsett heeft zaterdagmiddag de achtste etappe in de Giro d’Italia gewonnen. Dowsett bleek de sterkste uit een kopgroep van zes renners en kwam solo over de streep in Vieste.

Eerste etappezege voor team Israel Start-Up Nation

Met de etappezege bezorgde de 32-jarige Brit zijn team Israel Start-Up Nation de eerste ritwinst in een WorldTour wedstrijd van dit seizoen. Een dikke minuut na Dowsett sprint Salvatore Puccio nog naar de tweede plek, voor Matthew Holmes en Joey Rosskopf.

Het peloton deed het vandaag rustig aan en kwam op zo’n 12 minuten achterstand op Dowsett over de streep. Morgen staat er een hele zware bergetappe op het programma dus dan zijn de klassementsrenners aan zet. Deze etappe is zondag live te zien via de gratis stream!

Gratis Livestream Giro d’Italia!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...