Drie extra races op Formule 1 kalender

Drie extra races op Formule 1 kalender

24 juli 2020 0 Door Sportredactie
[t4b-ticker]
Drie extra races op Formule 1 kalender

Drie extra races op Formule 1 kalender

FORMULE 1 – Autosportfederatie FIA heeft drie races toegevoegd aan de Formule 1 kalender voor 2020. Na de race in Rusland wordt er ook gereden in Duitsland, Portugal en Italië.

Op zondag 11 oktober zal er worden gereden op de Duitse Nürburgring. Twee weken later (25 oktober) zal er voor het eerst in de geschiedenis een Formule 1-race plaats in Portimao, de Algarve in Portugal. Op zondag 1 november keren de Formule 1 coureurs terug naar Imola, het circuit in Italië

Met deze toevoeging op de kalender worden de eerste dertien grands prix van het seizoen allemaal gereden in Europa. De FIA maakte vandaag bovendien bekend dat er dit jaar geen races worden gehouden in Noord- en Zuid-Amerika.

De grands prix van Canada, de Verenigde Staten, Mexico en Brazilië gaan niet door in verband met het coronavirus.

Livestream F1 GP Engeland
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!