Dubbel EK-goud Russische schaatsers op 500 meter

Dubbel EK-goud Russische schaatsers op 500 meter
Dubbel EK-goud Russische schaatsers op 500 meter

HEERENVEEN – Zowel bij de vrouwen als bij de mannen is het EK-goud op de 500 meter schaatsen in Heerenveen naar de Russische schaatsploeg gegaan.

Mannen
Bij de mannen greep de Rus Pavel Koelizjnikov (34.38) het Europees goud net voor de neus weg van de Nederlander Dai Dai Ntab (34.47). Het brons ging eveneens naar een Rus. Roeslan Moerasjov noteerde 34.59.

Vrouwen
Olga Fatkoelina bleek in de laatste rit bij de vrouwen net even wat sneller te zijn dan de Oostenrijkse Vanessa Herzog en haar landgenote Angelina Golikova. De Nederlandse Femke Kok verraste op de 500 meter voor vrouwen door als junior de beste Nederlandse te zijn op de EK voor senioren. Kok schaatste net buiten de prijzen en behaalde een mooie vierde plaats.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Esmee Visser Europees Kampioen op 3.000 meter

za jan 11 , 2020
HEERENVEEN – Esmee Visser heeft zaterdagmiddag op de EK afstanden schaatsen in Heerenveen het goud gewonnen op de 3.000 meter. Visser bleek in Thialf een klasse apart. De kersverse Europees Kampioene bouwde in haar rit voldoende marge op om de nummer twee de Russische Natalia Voronina ruim 2 seconden achter […]
Esmee Visser Europees Kampioen op 3.000 meter

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: