Dumoulin stop voor onbepaalde tijd met wielrennen

Dumoulin stop voor onbepaalde tijd met wielrennen

23 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Dumoulin stop voor onbepaalde tijd met wielrennen

WIELRENNEN – Wielrennen Tom Dumoulin heeft zojuist bekend gemaakt tijdelijk te stoppen met wielrennen. De renner van team Jumbo-Visma geeft aan zichzelf een beetje te zijn vergeten.

Naar zich zelf op zoek

Dumoulin geeft in een verklaring aan dat hij “heel moeilijk weet hoe hij zijn weg moet vinden als Tom Dumoulin de wielrenner, met de druk die daarbij komt kijken en de verwachtingen.”

Dumoulin geeft aan dat hij voor iedereen goed wil doen maar daardoor zichzelf het afgelopen jaar is vergeten. Dumoulin gaat naar verwachting op zoek naar zich zelf als persoon en mens Tom Dumoulin.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!