Eagles in de Adelaarshorst langs Eindhoven

21 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Beukema, Mulenga en Kuipers schieten Eagles naar winst –

Eagles in de Adelaarshorst langs Eindhoven

DEVENTER – Go Ahead Eagles heeft het thuisduel met FC Eindhoven winnend afgesloten. In De Adelaarshorst eindigde het duel in 3-0.

Coronatest

De middag begon opmerkelijk. Drie basisspelers en twee wissels van Eindhoven hadden nog geen uitslag van een coronatest binnen en moesten op het laatste moment worden vervangen. Het duel begon daardoor later.

In een duel waar de beste kansen voor FC Eindhoven waren scoorde de ploeg van Go Ahead. Zo was het Sam Beukema die zijn ploeg na 28 minuten op voorsprong wist te zetten en duurde het vervolgens tot aan de slotfase voordat Go Ahead Eagles de trekker definitief overhaalde. Zo schoot Jacob Mulenga in zijn debuut na 83 minuten de 2-0 binnen. In blessuretijd zorgde Kuipers ook nog voor de 3-0 eindstand.

Go Ahead Eagles staat door de overwinning op FC Eindhoven met 12 punten uit 8 wedstrijden voorlopig op de 6e plaats. FC Eindhoven is met 9 punten 13e.

Gratis Livestream!

Eagles in de Adelaarshorst langs Eindhoven
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter