Eerste competitiewinst voor FC Emmen

Eerste competitiewinst voor FC Emmen

21 februari 2021 Uit Door Sportredactie

EMMEN – Het heeft eventjes geduurd maar eindelijk is het zover. FC Emmen heeft zaterdagavond de eerste overwinning van het lopend voetbalseizoen weten binnen te halen. Op de Oude Meerdijk in Emmen won de ploeg van trainer Dick Lukkien verdiend met 3-2 van PEC Zwolle.

Verdiende overwinning

In het eerste gedeelte van de wedstrijd was PEC Zwolle de bovenliggende ploeg. Echter kreeg FC Emmen al snel de overhand. Adzic brak in het voordeel van FC Emmen uiteindelijk de ban (1-0). Van Polen maakte uit een vrije trap snel gelijk weer gelijk. De Leeuw zette de Drenten op slag van rust op voorsprong (2-1).

Na de thee maakte FC Emmen het niet af en er sloop er angst in de ploeg. Ook na een goal van Vlaks (3-1) was Emmen er niet gerust op. Die vrees bleek echter ongegrond, ook al kopte Nakayama vlak voor tijd nog wel de 3-2 binnen. Uiteindelijk een dik verdiende overwinning voor FC Emmen, dat nog flink wat punten nodig heeft om te kunnen overleven in de eredivisie.

Uitslagen:

AZ Alkmaar blijft na zaterdagavond in achtervolging op PSV. In Venlo wist de ploeg uit Alkmaar met 4-1 te winnen van VVV Venlo. De achterstand op de nummer twee in de eredivisie PSV is slechts één punt.

Fortuna Sittard won in eigen huis zonder al te veel problemen van ADO. Het duel eindigde na negentig minuten in een 2-0 voordeel van de thuisploeg.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!