Eindhoven probleemloos langs Dordrecht

Eindhoven probleemloos langs Dordrecht

9 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Dordrecht blijft drager rode lantaarn –

Eindhoven probleemloos langs Dordrecht

EINDHOVEN – FC Eindhoven heeft maandagavond probleemloos van FC Dordrecht gewonnen. De Eindhovenaren wisten in het eigen stadion te winnen met 5-1.

Eenvoudig naar winst

FC Eindhoven kwam de hele wedstrijd niet in de problemen. De nummer laatst in de eerste divisie kon geen vuist maken tegen het spel van FC Eindhoven. Zo was de wedstrijd voor de theepauze al beslist door goals van Amevor (14), Botermans (37) en De Keersmaecker (41).

Na de pauze deed Vermeulen (46) voor Dordrecht nog iets terug. Van de Sande maakte een definitief einde aan de hoop van de ploeg uit Dordrecht door in de 58e minuut de 4-1 binnen te werken. Joey Sleegers zette in de 85e minuut de 5-1 eindstand op het scorebord.

FC Eindhoven maakt door de winst een flinke sprong naar boven. De Eindhovenaren klimmen van de dertiende naar de negende plaats. FC Dordrecht blijft op de laatste plaats de rode lantaarndrager in de eerste divisie.

Jong FC Utrecht wint van Roda JC

Jong FC Utrecht wist later op de avond in eigen stadion te winnen van Roda JC. Het duel eindigde in 2-0. Roda JC staat nu dertiende en Jong FC Utrecht veertiende. Wel hebben de jongelingen uit Utrecht één wedstrijd minder gespeelt en slechts één punt minder dan Roda JC.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter