EK Allround, EK Sprint en World Cup-finale in Thialf

10 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

EK Allround, EK Sprint en World Cup-finale in Thialf

HEERENVEEN – IJsstadion Thialf in Heerenveen is op 8, 9 en 10 januari gastheer voor het EK Allround & EK Sprint. Dat blijkt uit de internationale wedstrijdkalender voor het lange baan schaatsen, die de ISU maandag bekend heeft gemaakt. Naast het EK Allround & Sprint is Thialf ook de plek waar op 6 en 7 maart de World Cup-finale zal worden gehouden.

Coronavirus

Wel benadrukt de ISU dat de wedstrijdkalender nog kan veranderen als het coronavirus de kop weer opsteekt. Eind augustus zal er definitief groen licht worden gegeven voor de eerste World Cup-wedstrijd in Tomaszów Mazowiecki van 13 tot en met 15 november.

EK Allround, EK Sprint en World Cup-finale in Thialf
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportfans alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen schaatswedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter