EK Handbal live Nederland – Duitsland

EK Handbal live Nederland – Duitsland

13 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Live Nederland – Duitsland –

EK Handbal live Nederland – Duitsland

KOLDING – Van donderdag 3 december tot en met 20 december vind in Denemarken het EK Handbal plaats. Kijk hier 14 december vanaf 18.15 uur de tweede wedstrijd in de tweede ronde van de Nederlandse handbaldames tegen Duitsland.

Moeilijke uitgangpositie

De Nederlandse handbalsters behaalden met de hakken over de sloot de tweede ronde op de EK Handbal. De eerste wedstrijd tegen thuisland Noorwegen ging verloren. De vrouwen staan nu voor de moeilijke taak om van zowel Duitsland als Roemenië te moeten winnen om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Wil je deze wedstrijd gratis en live kijken? Klik dan hier of neem een kijkje op Sport in Nederland voor gratis streams.

EK Handbal live Nederland – Duitsland

EK Handbal live Nederland - Duitsland
EK Handbal live Nederland – Duitsland

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!