EK Handbal: Nederland - Rusland Livestream

EK Handbal: Nederland – Rusland Livestream

15 december 2020 Uit Door Sportredactie

– EK Handbal –

EK Handbal: Nederland – Rusland Livestream

HANDBAL – De Nederlandse handbaldames spelen vrijdagmiddag om 15.30 uur op de EK Handbal in Noorwegen om de 5e en 6e plaats tegen Rusland. De wedstrijd Nederland – Rusland is live te zien via deze streamlink!

Wedstrijd om vijfde plaats

Nederland speelde in de tweede ronde tegen Duitsland, Hongarije en Roemenië. De vrouwen van oranje wisten de halve finales net niet te bereiken maar gaan nu voor de 5e plaats. Een overwinning op het Russische team zou een mooie afsluiting zijn van het toernooi. Dus wil je deze wedstrijd niet missen? Volg dan de streamlink!

Gratis Livestream!

EK Handbal: Nederland - Rusland Livestream
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter