EK Veldrijden in Rosmalen krijgt groen licht

EK Veldrijden in Rosmalen krijgt groen licht

23 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Autotron Rosmalen centum EK Veldrijden –

EK Veldrijden in Rosmalen krijgt groen licht

ROSMALEN – Het Europees Kampioenschap veldrijden 2020 op het terrein van Autotron Rosmalen mag doorgaan. Wel heeft de veiligheidsregio Brabant-Noord strikte voorwaarden aan de organisatie gesteld. De EK veldrijden zal plaatsvinden op 7 en 8 november. 

Spelregels EK veldrijden

De organisatie van het EK veldrijden had al besloten geen publiek toe te laten. Naast de algemeen geldende richtlijnen treft de organisatie extra maatregelen. Zo worden de sporters, en allen die in hun nabijheid werken, getest en moeten er mondkapjes gedragen worden, met een uitzondering voor de sporters tijdens de wedstrijden.

Gratis Livestream!

EK Veldrijden in Rosmalen krijgt groen licht
Gratis Livestream EK veldrijden!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!