Elfstedenzwemtocht Stefan van der Pal afgelast

Elfstedenzwemtocht Stefan van der Pal afgelast

25 maart 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

LEEUWARDEN – Er komt geen Elfstedenzwemtocht voor lange afstand zwemmen Stefan van der Pal. Dat heeft hij woensdagmiddag middels een persbericht bekend gemaakt.

Met pijn in het hart
Van der Pal schrijft, “Met pijn in ons hart hebben mijn vrouw Marianne en ik, samen met ons bestuur en de projectgroep, de knoop door moeten hakken om net als bijna iedere (sport)organisatie ook ons evenement, mijn droom – de Elfstedenzwemtocht 2020 – te annuleren”.

“Begin deze week hebben we naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen en maatregelen die ten minste gelden tot 1 juni moeten constateren dat het voor onze organisatie onmogelijk wordt om in het korte tijdsbestek dat eventueel na 1 juni nog beschikbaar is de tocht te organiseren op de manier zoals wij dat voor ogen hebben”.

Sponsoren
Daarnaast zijn we voor de tocht grotendeels afhankelijk van sponsoren. Velen hadden al fantastische bedragen in het vooruitzicht gesteld, waarvoor we ze ontzettend dankbaar zijn. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel bedrijven de schouders onder dit evenement wilden gaan zetten. Echter, het voelt in deze onzekere en moeilijke tijd allerminst goed om bijdragen te vragen aan ondernemers en bedrijven die alle zeilen bij moeten zetten om deze periode door te komen”.

Van der Pal gaat kijken of hij in 2021 zijn droom alsnog kan verwezenlijken.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!