Emmen haalt met Tom Hiariej ervaring in huis

Tom Hiariej speelt komend seizoen bij FC Emmen. De 30-jarige middenvelder traint al sinds eind juni mee met de selectie, maar heeft nu een contract getekend voor één seizoen bij de Drentse eredivisionist.

Met Hiariej voegt FC Emmen een echte routinier toe aan de selectie. Hij heeft in totaal al 175 eredivisiewedstrijden achter zijn naam staan, namens SC Cambuur en FC Groningen. Die laatste verhuurde hem van januari 2013 tot en met juni 2013 aan FC Emmen, waar hij twaalf wedstrijden speelde in de eerste divisie. Sinds 2017 speelde hij voor Central Coast Mariners op het hoogste niveau van Australië.

In de voorbereiding speelde Hiariej al vier van de vijf oefenwedstrijden mee in het rood-wit. Daarin maakte hij een uitstekende indruk, zowel in de verdediging als op het middenveld.

Hiariej: “Het voelt goed om weer in Emmen te zijn. Ik kende de club, veel spelers en de trainer natuurlijk al. Vanaf het begin was er meteen een klik en dan is het mooi dat de club het ook in mij ziet zitten. We gaan er samen alles aan doen om FC Emmen ook dit seizoen in de eredivisie te houden.”

Sportredactie

Next Post

Vierdaagse Nijmegen van start met 44.000 deelnemers

di jul 16 , 2019
NIJMEGEN – In Nijmegen is dinsdagochtend de Vierdaagse van start gegaan. Zo’n 44.000 wandelaars, waaronder de jongste deelnemer, een meisje van 11, de oudste een man van 92. Zanger Jamai Loman gaf vanochtend om 04.00 uur het startschot voor de Vierdaagse. Bijna 3000 mensen die zich wel hadden opgegeven voor […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: