Emmen na veertien duels nog zonder winst

Emmen na veertien duels nog zonder winst

22 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

Emmen na veertien duels nog zonder winst

EMMEN – Het is FC Emmen dinsdagavond niet gelukt om de eerste competitiezege van het voetbalseizoen binnen te halen. De Drenten zagen de winst na negentig minuten voetbal met 2-3 naar FC Utrecht gaan.

Aantrekkelijke eerste helft

In de aantrekkelijke eerste helft kwam FC Utrecht via Elia op 0-1. Araujo trok de stand via een mooie vrije trap weer gelijk (1-1). Bernadou kegelde vervolgens de 2-1 voor FC Emmen binnen.

In een saaie tweede helft speelden de bezoekers een stuk beter dan FC Emmen. Van Overeem (60) en Dalmau (75) bezorgden Utrecht alsnog de zege.

De ploeg uit Utrecht heeft na vandaag 16 punten en staat hiermee 9e. FC Emmen blijft zonder overwinning op 5 punten staan en is de rode lantaarndrager in de eredivisie.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...