Eredivisie: AZ blijft in het spoor van Ajax

DEN HAAG – AZ heeft zondagavond in de eredivisie de thuiswedstrijd tegen FC Emmen gewonnen. De Alkmaarders wonnen met 3-0. Door de overwinning blijft AZ als enige eredivisieclub met zes punten achterstand in het spoor van Ajax.

AZ hoefde zich niet bovenmatig in te spannen na een doordeweeks Europees avontuur in Kazachstan. De 1-0 was een cadeautje omdat doelman Telgenkamp zich vergreep aan verdediger Svensson. Koopmeiners schoot de strafschop binnen. Boadu zorgde vlak voor rust met een intikker via de knie voor de 2-0.

Na rust drong AZ wel even wat meer aan. Dat resulteerde snel voor de 3-0 toen Idrissi vleugelspits Stengs in stelling bracht. In het laatste half uur gebeurde er weinig en vond AZ het allemaal wel welletjes. Met 29 punten staat AZ nu vast op de tweede plaats. Zes punten achter Ajax en vijf punten voorsprong op PSV.

Livestreams: Sportstream24.nl
Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Ben Stellingwerf snelste op VOV run in Vries

ma nov 11 , 2019
VRIES – Ben Stellingwerf uit Bedum heeft zondag de VOV run in Vries gewonnen. Stellingwerf had voor de run over 10 kilometer 33 minuten en 13 seconden nodig. Sander de Boer uit Groningen liep in 34 minuten en 21 seconden naar de tweede tijd. Mathijs de Vroome uit Peize passeerde […]
Ben Stellingwerf snelste op VOV run in Vries

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: