Livestream Feyenoord – RKC Waalwijk

ROTTERDAM – Feyenoord speelt om 16.45 uur in de 13e ronde van de voetbalcompetitie in de eredivisie thuis in de Kuip tegen RKC Waalwijk.

Feyenoord staat met 17 punten op de tiende plaats in de eredivisie. RKC Waalwijk staat met 4 punten op de achttiende plaats in de eredivisie. Voor beide team is het van belang om geen punten te verliezen. Feyenoord heeft een zege nodig om weer naar boven te kijken en RKC heeft de punten hard nodig om aan het einde van het seizoen rechtstreekse degradatie te voorkomen.

Deze wedstrijd is om 16.45 uur live te zien op de betaalzender Fox Sport. Je kan de wedstrijd ook gratis kijken via een internet livestream.

Kijk via Sportstream24.nl gratis en live naar Feyenoord – RKC Waalwijk!

Livestreams: Sportstream24.nl
Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Livestream Eredivisie AZ Alkmaar - FC Emmen

zo nov 10 , 2019
ALKMAAR – AZ Alkmaar speelt zondagavond om 20.00 uur in de 13e ronde van de eredivisie voetbalcompetitie tegen FC Emmen. De wedstrijd is live te zien via de betaalzender Fox Sport. AZ Alkmaar staat in de eredivisie op de 2e plaats met 26 punten uit 12 wedstrijden. FC Emmen staat […]
Livestream Eredivisie AZ Alkmaar - FC Emmen

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: