Eredivisie topper Ajax – PSV onbeslist

Eredivisie topper Ajax – PSV onbeslist

10 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Eredivisie topper Ajax – PSV onbeslist

AMSTERDAM – De topper in de eredivisie tussen Ajax en PSV is zondagmiddag geëindigd in een gelijkspel. Na een snelle 0-2 voorsprong voor PSV eindigde het duel in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam in 2-2.

Eerlijke verdeling

Het zag er in de Johan Cruijff Arena na ruim 20 minuten spelen niet goed uit voor de Amsterdammers. PSV deed vanaf het beging van het duel de stoute schoenen aan en zette Ajax onder druk. Dit resulteerde al snel in twee goals van PSV aanvaller Zahavi (2, 21). Ajax kon via Promes net voor de pauze terug komen tot 1-2.

Na de thee waren de rollen omgedraaid. Ajax zette aan en richte het vizier volledig op de aanval. PSV kwam een aantal keren goed weg maar de gelijkmaker kon niet uitblijven. In de 64e minuut was het dan ook zover. Antony werkte voor de Amsterdammers de 2-2 binnen. Ondanks de grote druk van Ajax kant wist PSV het doel schoon te houden en floot scheidsrechter Kuipers af met een terechte 2-2 puntendeling.

Door het gelijke spel blijven de Amsterdammers met 35 punten aan de leiding in de eredivisie. PSC volgt met slechts 1 punt achterstand als tweede. Feyenoord en Vitesse volgen beiden met 32 punten op de derde plaats.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!