Eredivisie: Willem II duwt PSV dieper in het slob

TILBURG – Willem II heeft zondagmiddag in Tilburg PSV met een 2-1 nederlaag teruggestuurd naar Eindhoven. Willem II speler Ché Nunnely deed PSV pijn met twee treffers, waarbij hij de zwakheden en onzekerheden in de Eindhovense eredivisie defensie pijnlijk bloot wist te leggen.

Bijna elke snelle tegenstoot van Willem II leidde tot een grote doelkans voor de Tilburgers. PSV wist daarentegen weinig kansen de creëren. Gastón Pereiro scoorde vijf minuten voor tijd een fraai aansluitingstreffer. Het doelpunt gaf de Eindhovenaren geen energie voor een slotoffensief.

PSV staat in de eredivisie met 24 punten op de derde plaats. Ajax haalde inmiddels 35 punten binnen en staat hiermee bovenaan in de eredivisie.

Livestreams: Sportstream24.nl
Volg ons ook op twitter!

Meer gratis livestreams!!

Sportredactie

Next Post

Eredivisie: AZ blijft in het spoor van Ajax

zo nov 10 , 2019
DEN HAAG – AZ heeft zondagavond in de eredivisie de thuiswedstrijd tegen FC Emmen gewonnen. De Alkmaarders wonnen met 3-0. Door de overwinning blijft AZ als enige eredivisieclub met zes punten achterstand in het spoor van Ajax. AZ hoefde zich niet bovenmatig in te spannen na een doordeweeks Europees avontuur […]
AZ

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: