Etappezege in Giro voor Narváez

Etappezege in Giro voor Narváez

15 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Narváez wint twaalfde etappe in Giro! –

Etappezege in Giro voor Narváez

CESENATICO – Jhonatan Narváez heeft in een kletsnatte rit van Cesenatico naar Cesenatico de twaalfde etappe in de Giro d’Italia gewonnen. De 23-jarige Ecuadoriaan bezorgt zijn ploeg Ineos de derde ritzege in deze Giro. Bahrain renner Mark Padun finishte als tweede. Simon Clarke passeerde als derde de lijn in Cesenatico.

Klassement

In de kop van het algemeen klassement zijn geen wijzigingen. De leiderstrui blijft om de schouders van Joao Almeida. Wilco Kelderman volgt op 34 seconden voor de nummer drie Pello Bilbao die een achterstand van 43 seconden heeft op de leiderstrui.

Vrijdag rijden de renners van Cervia naar Monselice. Een rit met een lengte van 192 kilometer.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter