Europese tijdrittitel voor Van der Breggen

Europese tijdrittitel voor Van der Breggen

24 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Van der Breggen onttroont Van Dijk

Europese tijdrittitel voor Van der Breggen

PLOUAY – Wielrenster Anna van der Bregen is in het Franse Plouay Europees kampioene tijdrijden geworden. Van der Breggen onttroonde met het binnenhalen van de titel haar landgenote Ellen van Dijk die als tweede eindigde.

Klasse apart
Al snel werd duidelijk dat de twee Nederlandse vrouwen een klasse apart waren en de titel door een van de twee Nederlandse vrouwen zou worden opgeëist. Zowel Van Dijk als Van der Breggen wisten op het ruim 25 kilometer lange parcours de voor hen gestarte renster in te halen.

Vorm
Van der Breggen reisde in topvorm af naar Frankrijk. Zaterdag won ze nog de Nationale titel bij het NK wielrennen in Drenthe. Met 1 dag rust was ze ook in Plouay in de sterkste. Ellen van Dijk maar liefst 30 seconden toegeven op van der Breggen.

Livestream
De Europese kampioenschappen wielrennen zijn deze week live te volgen via de NOS, Eurosport, Sporza en de gratis live stream.

Europese tijdrittitel voor Van der Breggen
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielrennen. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter