Europese titel voor Van Vleuten

Europese titel voor Van Vleuten

27 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Na Wereldtitel ook Europese titel

Europese titel voor Van Vleuten

PLOUAY – Annemiek van Vleuten is in het Franse Plouay voor het eerst in haar carrière Europees kampioen op de weg geworden. De 37-jarige wielrenster was in de sprint de Italiaanse Elisa Longo Borghini te slim af. Het brons ging naar de Poolse Niewidoma. Chantal Blaak moest genoegen nemen met een vierde plaats.

Vierde Nederlandse winnares

Van Vleuten werd op de vijfde EK voor vrouwen de vierde Nederlandse winnares. Anna van der Breggen (2016), Marianne Vos (2017) en Amy Pieters (2019) gingen haar eerder al voor. De Italiaanse Marta Bastianelli was in 2018 de vreemde eend in de bijt.

Europese titel voor Van Vleuten
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter