Evenepoel breekt bekken bij val in Lombardije

Evenepoel breekt bekken bij val in Lombardije

15 augustus 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Evenepoel breekt bekken bij val in Lombardije

WIELRENNEN – Het Belgische wielertalent Remco Evenepoel heeft bij een val in de Ronde van Lombardije een gebroken bekken en een gekneusde long opgelopen. De 20-jarige renner uit Aalst kwam op 38 kilometer hard ten val toen hij via een muurtje in een ravijn belande.

Evenepoel na observatie terug naar België

De wielrenner van Deceuninck-Quick-Step blijft vannacht ter observatie in een ziekenhuis in Como. Zondag zal hij overgebracht worden naar België om daar verder behandeld te worden.

Jakob Fuglsang wint Ronde van Lombardije

Jakob Fuglsang heeft de 114e editie van de Ronde van Lombardije gewonnen. De Deen van Astana kwam na 231 kilometer van Bergamo naar Como solo over de finish in het Italiaanse wielermonument. Titelverdediger Bauke Mollema eindigde als vierde.

Evenepoel breekt bekken bij val in Lombardije
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief! Kijk hier dus live naar de Livestream Critérium du Dauphiné maar ook nar vele andere sportwedstrijden als bijvoorbeeld voetbal, formule 1, schaatsen, atletiek, verlrijden en noem ze maar op.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twit
ter!