Excelsior in eigen huis onderuit tegen Roda

Excelsior in eigen huis onderuit tegen Roda

15 februari 2021 Uit Door Sportredactie

ROTTERDAM – Excelsior heeft maandagavond een thuisnederlaag geleden tegen Roda JC. De Kralingers verloren in het Van Donge & De Roo Stadion van Roda JC (1-3). De nederlaag is vooral met oog op de derde periodetitel een flinke tegenvaller voor het team van Excelsior trainer Marinus Dijkhuizen.

Stand van zaken

Excelsior staat na de nederlaag 4e in de strijd om de derde periodetitel. De Rotterdammers hebben hier 5 punten minder dan De Graafschap. In de stand om de competitie staat Excelsior met 30 punten op de 10e plaats.

Roda JC staat er in de strijd om de derde periode beter voor de ploeg uit het zuiden van het land staat tweede. In de competitie staat Roda JC met 38 punten 7e.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!