Extra klim-aankomst in Giro

Extra klim-aankomst in Giro

30 juli 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Extra klim-aankomst in Giro

WIELRENNEN – De Giro d’Italia krijgt een extra aankomst bergop. Organisator RCS presenteerde vandaag het volledige routeschema. In de negende etappe finishen de renners nu na een beklimming in Roccaraso.

De Ronde van Italië start vanwege het coronavirus niet in Hongarije maar op Sicilië. Er zijn enkele kleine wijzigingen aangebracht in het schema. De Giro gaat van start op 3 oktober.

Bekijk hier het volledige programma van de Giro d’Italia!

Extra klim-aankomst in Giro
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

TIP! We hebben voor je een selectie gemaakt van de beste streamers. Naast veldrijden streamen deze streamers ook vaak veel andere sporten. Dus ook voor EredivisievoetbalKeuken Kampioen DivisieFormule 1WielrennenMotocrossTennis enz… kan je hier terecht!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter