Site pictogram Sport in Groningen

F1 GP Turkije kwalificatie live

F1 GP Turkije kwalificatie live

F1 GP Turkije kwalificatie live

F1 GP Turkije kwalificatie live

F1 GP Turkije kwalificatie live – Na drie vrije trainingen is het zaterdagmiddag 9 oktober om 14.00 uur tijd voor de kwalificatie voor de Grand Prix van Turkije 2021 die voor zondagmiddag 10 oktober om 14.00 uur op het programma staat. De Grand Prix is zondagmiddag live te zien bij betaalzender Ziggo Sport en via een speciale gratis stream.

Programma Grand Prix van Turkije

Het programma voor de Grand Prix van Turkije ziet er als volgt uit: Zaterdag 9 oktober 14.00 uur Kwalificatie. Zondag 10 oktober 14.00 uur Formule 1 Grand Prix van Turkije.

Livestream Formule 1 Grand Prix van Turkije

Kijk hier van vrijdag 8 tot en met zondag 10 oktober gratis naar de Formule 1 Grand Prix van Turkije 2021. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier!

F1 GP Turkije kwalificatie live

GRAND PRIX VAN TURKIJE 2021

STREAMTIP 1STREAMTIP 2
STREAMTIP 3STREAMTIP 4

Meer Streamlinkjes:

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 –  Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk sport kijken via een gratis live stream. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!

Mobiele versie afsluiten