F1 Livestream: Kwalificatie Grand Prix Bahrein (Gesloten)

F1 Livestream: Kwalificatie Grand Prix Bahrein (Gesloten)

28 maart 2019 Uit Door Sportredactie

BAHREIN – Zaterdagmiddag 30 maart staat om 16.00 uur de kwalificatie op het programma voor de Grand Prix van Bahrein. Via de livestream kan je live naar de kwalificatie kijken.

Livestream kwalificatie

Vrijdag 12.00 – 13.30 vrije training 1 (livestream 1), Livestream 2)

Vrijdag 16.00 – 17.30 vrije training 2 (livestream 1), livestream 2)

Zaterdag 13.00 – 14.00 vrije training 3 (livestream 1livestream 2)

Meer livestreams

De Formule 1 vrije trainingen, de kwalificatie en de race kan je ook live kijken via de volgende links. Onder meer via LIVE TV, en LIVE FORMULEkan je live alles rondom de Formule 1 live kijken.

Meer livestreams

Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja DirectaUnibet en BWin kan je live naar sport kijken.

Online F1 kijken is gelukkig heel makkelijk. En dat wekt enige verbazing omdat de organisatie die de Formule 1 organiseert erg selectief is met het verkopen van de rechten op Formule 1 races. Zo is Ziggo in Nederland de enige kabelmaatschappij die live Formule 1 op televisie mag uitzenden.

Online liggen die zaken blijkbaar anders want op een groot aantal websites zijn live-streams van Formule 1 races te bekijken. Sommige sites bieden live-streams in lage kwaliteit aan die voor iedereen te bekijken zijn. Andere sites bieden na registratie live Formule 1 in hoge kwaliteit.

En het gekke is dus dat alle sites waar je live streams van Formule 1 races kunt bekijken zo op het eerste gezicht legaal zijn. Of dat ook echt het geval is is onduidelijk. Gezien de reputatie van de organisatie achter de Formule 1 lijkt dat onaannemelijk; de sites zien er zoals gezegd wel legaal uit.

Waar kun je live F1 kijken?
Genoeg gezegd over de vraag of live streams de Formule 1 op internet al niet legaal zijn. Via onderstaande links kun je gratis kijken naar Formule 1 races op internet. Sommige sites vragen je om eerst een registratie te voltooien voordat je kunt kijken. Op andere sites kun je zonder registratie live kijken naar alle F1 races.

De volgende livestreams zijn gratis te bekijken. Je krijgt vaak Sky Sports, Ziggo of Channel 4 te zien voor de F1.