F1 training GP van de Eifel verdwijnt in de mist

F1 training GP van de Eifel verdwijnt in de mist

9 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Mist spelbreker op Nürburgring –

F1 training GP van de Eifel verdwijnt in de mist

NÜRBURG – De eerste twee trainingen voor de Formule 1 Grand Prix van de Eifel op de Duitse Nürburgring zijn verdwenen in de mist. Op een kletsnatte en mistige Nürburgring bleven alle Formule 1-bolides vrijdag de hele dag binnen.

Training zaterdag half uur langer

Na het afblazen van de eerste sessie werd vrijdagmiddag ook de tweede vrije training geschrapt. De teams kunnen nu alleen nog op zaterdagmiddag trainen. Wel is besloten dat ze f1-teams zaterdag een half uur langer de tijd krijgen om te trainen. Zaterdagmiddag gaat om 15.00 uur de kwalificatie van start. Alle nog openstaande trainingen, kwalificatie en de GP van de Eifel zijn via onze gratis live stream linkjes gratis te zien.

Gratis Livestream!

F1 training GP van de Eifel verdwijnt in de mist
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...