FC Barcelona wil Koeman dinsdag al presenteren

16 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

FC Barcelona wil Koeman dinsdag al presenteren

BARCELONA –  Het ziet er naar uit dat Ronald Koeman de nieuwe trainer van FC Barcelona wordt. Diverse Spaanse media melden dat de clubvoorzitter Josep Maria Bartomeu een persoonlijk akkoord heeft bereikt met de bondscoach van Oranje. 

Volgens de Spaanse krant Sport is het de bedoeling dat Koeman dinsdag al wordt gepresenteerd bij Barcelona. 

FC Barcelona verloor vrijdag in de kwartfinales van de Champions League met 8-2 van Bayern München. Maria Bartomeu kondigde toen al grote veranderingen aan. Quique Sétien, de huidige trainer van Barcelona is maandag ontslagen.

Contract

Koeman heeft bij de KNVB nog een contract tot 2022. In zijn contract is wel een clausule opgenomen dat wanneer Barça hem als trainer wil hij mag vertrekken. In januari wilde Barcelona Koeman al halen als vervanger van de ontslagen Ernesto Valverde. Koeman zei toen nog nee omdat hij in juni met Oranje het EK wilde spelen.

De KNVB heeft nog niet gereageerd op de situatie. Het Algemeen Dagblad meldt dat de top van de voetbalbond maandagavond bijeen is voor overleg.

Stream Tips! 

Ben jij een echte sportliefhebber en kijk jij graag naar alle sportwedstrijden? Dan ben je hier op het juiste adres! Want op Sport in Groningen kan je diverse linkjes vinden naar de mooiste sportevenementen en de grootste toernooien. Zo kan je kijken naar alle Eredivisie en Eerste-Divisie voetbalUEFA Champions LeagueUEFA Europa League wedstrijden, alle internationale voetbalcompetitiesWielrennenVeldrijdenFormule 1TennisZwemmenSchaatsen en nog veel meer. Dus open bovenaan de site het dropmenu en klik vervolgens op jouw favoriete sportstream-link! 

Veel plezier op de website Sport in Groningen! 

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!) 
 
Meer gratis live-streams!! 
Volg ons ook op twitter en facebook