FC Den Bosch – Almere City afgelast wegens coronabesmetting

6 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Coronabesmetting bij FC Den Bosch –

FC Den Bosch – Almere City afgelast wegens coronabesmetting

DEN BOSCH – De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen FC Den Bosch en Almere City van dinsdag 6 oktober (18.45 uur) is afgelast. Bij de thuisclub is een coronabesmetting geconstateerd waarna de GGD de complete selectie van de Bosschenaren heeft verplicht in quarantaine te gaan.

KNVB zoekt nieuwe speeldatum

De KNVB zal zo spoedig mogelijk een nieuwe datum voor de wedstrijd vaststellen.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...